fbpx
 

Viziune – Misiune – Valori

"Eu sunt tu, tu esti eu iar noi unul"

Viziunea noastra

Pentru ca povestea clinicii YOUness a inceput acum multi ani, cand ne-am inceput explorarea. Am fost manati de o dorinta imensa de a gasi un loc care sa ofere purificare, vindecare, fericire, iubire si relaxare. Am cunoscut specialisti extraordinari, am vazut locuri minunate, am putut observa cu ochii nostri beneficiile relaxarii si ale terapiilor alternative, precum si rolul important pe care il au energiile pozitive in combaterea bolilor.

Am vrut sa avem mai aproape de noi tot ce am vazut mai bun din aceste incursiuni si atunci s-au conturat ideile si principiile care ne definesc acum.

 

Am adunat cele mai bune ingrediente, am alaturat echipei cei mai buni specialitati din domeniu si ne-am stabilit “tabara principala” intr-o padure minunata din afara Bucurestiului care pare desprinsa din povesti.

Am creat apoi programe speciale de prevenire si combatere pentru o sumedenie de afectiuni, de la cele mai usoare, la cele mai complexe. Va putem asigura ca toate elementele de vindecare pe care le folosim inspira si expira iubire si armonie.

 

Suntem o clinica, insa nu consideram ca avem pacienti, ci doar oaspeti. 

Asa ca pe tine, oaspetele nostru, vrem sa te stim cat mai relaxat, sa iti imbunatatim impreuna tonusul general si sa iti oferim sprijin pe tot parcursul drumului spre vindecare. Iar in ziua plecarii de la noi sa iei cu tine un bagaj plin cu sanatate, energii pozitive, iubire si bunastare care sa te ajute in viitoarele “lupte cotidiene”.

Call Now ButtonREZERVARI: 0759 101 777