Tratamente nutritie

"The first wealth is health." Ralph Waldo Emerson

When diet is wrong, medicine is of no use. When diet is correct, medicine is of no need„.

–  proverb Ayurvedic

Ne dorim sa avem cele mai bune tratamente naturiste, asa ca am apelat la cei mai buni specialisti din domeniu, iar, in frunte cu dl. Doctor Stefan Stangaciu, am conceput o serie de proceduri terapeutice menite sa vindece si sa relaxeze atat corpul, cat si mintea. Vrem ca tu sa beneficiezi de toata puterea elementelor naturii care si-au dovedit de-a lungul timpului efectele pozitive multiple, lipsite de efecte secundare nedorite. De aceea, am acordat o atentie deosebita alegerii celor mai bune proceduri si tratamente, realizate de catre cei mai buni specialisti din domeniu.
In plus, toti oaspetii nostri pot participa in fiecare dupa-amiaza la cursuri si conferinte pe teme de autocunoastere, automodelare si autoperfectionare care au ca scop principal descoperirea “cauzelor cauzelor” problemelor proprii.

TERAPII SI PROCEDURI:

Dietoterapia (terapie prin hrana sanatoasa)

Suntem cea ce mancam iar din respect pentru sufletele animalelor si dreptul lor la viata, dieta la clinica este exclusiv vegetariana.

Apiterapia
Se realizeaza prin utilizarea intregii game de produse apicole, inclusiv a aerului de stup, in forma cruda sau in diferite preparate si produse finite (la recomandarea si sub coordonarea medicului curant).

Fitoterapia
Plantele medicinale folosite in diverse forme de administrare, fie ca sunt infuzii, decocturi, tincturi, inhalatii, cataplasme etc., au capacitati fabuloase de vindecare. Acestea pot fi recomandate de medicul curant, in functie de fiecare caz in parte.

Cure de detoxifiere
Detoxifierea este izvorul sanatatii, iar aceasta este posibila cu ajutorul alimentatiei naturiste, al plantelor medicinale si produselor apicole selectate individual, in combinatii personalizate, pentru fiecare caz in parte.

Aromoterapia
Se realizeaza prin utilizarea uleiurilor volatile singulare sau combinate cu miere, ori a uleiurilor vegetale administrate intern sau extern (la recomandarea si sub coordonarea medicului curant)

Tratamente din medicina alopata indiana
Acestea se realizeaza prin utilizarea unui sistem de vindecare de origine indiana bazat pe credinta ca sanatatea si bunastarea sunt posibile atunci cand mintea, trupul si spiritul ajung in echilibru.

Ionic Detox
Este o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare. Corpul este detoxifiat in timp ce picioarele sunt asezate intr-un vas cu apa calda si sarata. Aceasta metoda este foarte eficienta care elimina toxinele din intreg organismul.

Sauna Umeda si Uscata
Sauna umeda sau uscata au efecte terapeutice benefice precum: sporeste si imbunatateste imunitatea, circulatia si oxigenarea sangelui, scade timpul de recuperare dupa efort si imbunatateste calitatea somnului si este avantajoasa pentru utilizatori intrucat le induce acestora o stare de relaxare profunda . Minimum 15 minute sunt necesare pentru a obtine rezultate considerabile.

Terapia Hopi

Lumânările pentru urechi Hopi sunt o terapie antică și naturală care poate oferi ameliorarea problemelor cum ar fi problemele sinusurilor, ceara compactă a urechilor, tinitusul, durerile de cap, reduce inflamația la urechi și sinusuri, ameliorează simptomele febrei fânului, reechilibrează fluxul natural al corpului și în general, te calmează și te relaxează atunci când viața este stresantă.

ALTE PROCEDURI

Gimnastica medicala
Inhalatii cu produse apicole
Nebulizari cu miere, propolis si uleiuri volatile
Presopunctura, Reflexoterapie, Shiatsu
Psihoterapie
Tehnici medicale de relaxare si respiratie (terapeutice)
Tratamente individualizate cu venin de albine (dupa efectuarea testelor de alergie).

In drumul spre vindecare, alimentatia este “combustibilul” care te ajuta sa faci progrese. Vrem asadar sa ne asiguram ca ai parte de cei mai buni biocatalizatori care, in armonie cu procedurile terapeutice si mediul plin de energie pozitiva si iubire, iti inalta vibratia generala.

YOUness Clinic & Retreats ofera o dieta echilibrata, vegetariana, atât din respect pentru vietuitoarele planetei, cat si pentru efectele benefice multiple pe care legumele si fructele le au asupra sanatatii.

Alimentatia nu contine zahar sau gluten si este pregatita intr-un mediu armonios, proprietatile hranei fiind de a alcaliniza PH-ul individual, aceasta fiind o forma de hranire High Frequency Eating. In functie de recomandarea medicului, poti opta pentru diverse diete, inclusiv dieta Gerson sau dieta Macrobiotica a Zilei Moderne. Indiferent de alegere, preparatele sunt gatite folosind apa Kangen si ingrediente proaspete, cu scopul de a-ti hrani organismul cu seva benefica si vindecatoare a legumelor si fructelor. Chiar si in cazul in care nu este vorba despre o afectiune activa, aceste diete si-au dovedit de-a lungul timpului eficienta in prevenirea unui numar mare de boli.

REZERVARI: 0759 101 777