fbpx

office@younessclinic.ro

0759 101 777 / 0345 522 010

 

Oameni dragi

"De la inima la inima"
dr3
(presedinte onorific)
dr1
(clinica ii este dedicata)
dr2
(fondator)

Oameni pe care ii onoram

Dr. Stefan Stangaciu (presedinte onorific)

Dr. Stangaciu este atestat in acupunctura, api-fito-aroma terapie, formator in apiterapie si autor de carti de specialitate in mai multe limbi. Detine si functia de presedinte al Societatii Germane de Apiterapie, precum si cea de presedinte al Societatii Romane de Apiterapie.

Dl. Stangaciu NU se opreste niciodata din explorat, informat si specializat in aceste domenii, dorinta de a-si ajuta semenii fiind “combustibilul” sau permanent.

Are acum cursanti online din 90 de tari, iar anul acesta s-a alaturat clinicii pentru a oferi atat consultatii generale, cat si tratamente personalizate.

Pe langa faptul ca este un specialist de renume in domeniul sau, doctorul Stefan Stangaciu este si un orator deosebit, pe care il vei putea cunoaste mai bine in timpul cursurilor pe care le tine la clinica YOUness in cinci limbi.

Inainte de a-l intalni in persoana, poti afla mai multe despre el aici.

Stuart Wilde (clinica ii este dedicata)

Un prieten iubit de echipa si oameni din toata lumea, autor a peste 20 de carti despre echilibru si dezvoltare personala, traduse in 27 de limbi si vandute in milioane de copii in lumea intreaga.

Chiar daca nu se considera un guru, Stuart a influentat pozitiv vietile a milioane de oameni din lumea intreaga, predicand despre libertate, iubire si respect pentru toti semenii si natura. A militat cu tarie pentru drepturile animalelor.

Adora sa cunoasca oamenii in persoana la mici ateliere si conferinte, asa ca de-a lungul vietii a participat la numeroase astfel de intalniri unde a cunoscut si inveselit suflete a mii de oameni.

Stuart si-a exprimat dorinta si viziunea de a crea o serie de clinici dedicate vindecarii oamenilor prin medicina si terapii alternative, motiv pentru care clinica YOUness ii este dedicata.

Dr. Vanessa Youness (fondator)

Dr. Youness este specializata in chirurgia post traumatica, insa a ales sa isi investeasca energia intr-un concept de medicina alternativa.

Pe parcursul constructiei proiectului si-a pus amprenta personala in toate etapele dezvoltarii lui, clinica YOUness nefiind doar o destinatie, ci un proiect de suflet, nascut din pasiune si atentie la cele mai mici detalii, totul pentru a oferi o experienta vindecatoare completa.

Un izvor nesecat de energie pozitiva, Dr. Vanessa Youness nu ezita sa o imparta celor din jur, fie si doar prin zambetul ei nelipsit. Cand este intrebata care este motivul pentru care a ales acest drum si ce o motiveaza, raspunsul este mereu acelasi “Din iubire pentru oameni!”.

Dr. Youness crede cu tarie ca orice corp uman este complet echipat si pregatit pentru autovindecare si preventie pe cai naturale. Aceasta clinica este o realizare a viziunii ei si a credintei ca vindecarea incepe din interior spre exterior, oferind astfel o vindecare completa: fizica, emotionala si spirituala.
CLICK pentru Blog Vanessa Youness

Call Now ButtonREZERVARI: 0759 101 777