0345 522 010

0759 101 777

Dear reader,

YOUness is about your uniqueness, oneness and the power and beauty within you.

We want to let you know we understand you. The daily struggles may resemble a jungle often. No matter how much you try not to let them affect you, the agitation, deadlines, traffic, city hustle, various roles that you have to fulfil in society – all these leave marks on us. Our mind often fills up with tension, the body with toxins and sometimes you want to have available a magic pause button that can stop the whole world in motion.

19_caseta
DETOX

Schimbarea vine din interior, iar corpul fizic este vehiculul catre adevar. Priveste-l precum ai privi un templu. Iubeste-l, respecta-l, adu-i recunostinta. Vindecarea este posibila doar intr-un mediu curat, armonios, iar hrana este energia care faciliteaza acest lucru. Descopera programele noastre de detoxifiere si echilibrare interioara.

20_caseta
WELLNESS

Secretul armoniei se afla in balanta dintre disciplina si placere. Micile momente de rasfat cresc aportul de serotonina in organsim, contribuind la starea generala de bine. Facilitatile noastre SPA sunt completate de masajele si procedurile personalizate, creand astfel un spatiu interior de wellbeing.

21_caseta
EVENTS

YOUness Clinic & Retreats este mai mult decat un loc de refugiu si vindecare. Este o platforma pusa la dispozitia celor care contribuie la lumina pamantului prin activitati organizate in domenii holistice, sport, dezvoltare personala, workshop-uri, samd. Doar unindu-ne fortele, atragem schimbarea.

Te afli aici cu un motiv.

Ne dorim sa iti fim aproape si sa te sustinem in decizia de a-ti transforma viata.

De aceea, am elaborat o varietate de pachete care abordeaza dificultatile lumii moderne din perspectiva nutritiei si a obiceiurilor de zi cu zi.

ANIMA PACKAGE

Relaxation and detoxifiation

read more
EXILIS PACKAGE

Slimming and toning

read more
FERTILIS PACKAGE

Fertility and potency

read more
POSTURI TERAPEUTICE

Tratament prin tacere

read more
INFANTIA PACKAGE

Boost immunity, treat allergies and respiratory diseases in children

read more
PALAESTRA PACKAGE

Pre/post operative

read more
SANTE PACKAGE

For the most common diseases today

read more
SILENTIS PACKAGE

Tatament prin tacere

read more
STIMUL PACKAGE

Scar, depigmentation and anti wrinkle treatment

read more
VIR PACKAGE

Pre/post chemotherapy and pre/post radiotherapy

read more
VIRIDIS PACKAGE

Intensive clorophile detoxification

read more
EVENTS

Private or corporate events

read more

SCHEDULE A VISIT

BOOK AN EVENT

INFORMATIONS & RESERVATIONS

Program

Reception:

Monday – Sunday
07:00 la 19:00

Spa & Cardio Room:

Monday – Sunday
08:00 la 22:00

Masages and procedures:

Monday – Sunday
08:00 la 22:00

Unica clinica specializata in tratarea

scleroza-multipla
Sclerozei multiple naturist
decalcifiere-glanda-pineala
Decalcifierea Glandei Pineale
APITERAPIE

Unul dintre pilonii de baza ai abordarii noastre este terapia cu produse apicole. Am elaborat cele mai eficiente tratamente impreuna cu dl. Dr. Stefan Stangaciu, o somitate in domeniu. Citeste mai mult

DIETOTERAPIA

Izvoram din natura si ne intoarcem negresit in natura. De aceea, credem cu fermitate ca schimbarea si vindecarea pornesc de la o alimentatie constienta, pe baza de plante.

WELLNESS & SPA

Starea de bine vine din interior, iar atunci cand este incurajata de sesiuni de sauna, jacuzzi sau masaje personalizate, echilibrul trup, minte, spirit este usor de atins. Citeste mai mult

TERAPIA NATURII

Iesi in natura si observa cum esti invaluit de o energie vindecatoare. Plimbarile in padure, aerul curat, mersul descult sau privitul apusului sunt parte din experienta ta la YOUness Clinic.

Testimonials

”Cand am ajuns prima oara in locatie am simtit o energie aparte, totul este curat si frumos aranjat, in armonie. Cei de la Youness ne-au intampinat cu fresh-uri de fructe si multa caldura. Recomand oricui isi doreste sa petreaca un timp de calitate impreuna cu cei dragi, sa iasa din rutina, sa se relaxeze, sa intre in contact cu natura, si toate astea fara a merge prea departe de Bucuresti.”

Florentina Stanciu

“Pot spune ca este locul perfect pentru relaxare, unde esti tratat cu profesionalism si unde iti poti incarca bateriile dupa o perioada plina de stres. Curatenie, amabilitate, altfel spus toate serviciile sunt la superlativ.”

Laura Constantin

“Excelent loc de relaxare . Totul este foarte curat, ordonat, aerisit si bine gândit. Ce ma impresioneaza de fiecare data, este amabilitatea si atentia oferita de personalul clinicii. Merita sa petreci macar o zi, in acest loc, pozitionat in mijlocul naturii, departe de haosul Bucurestiului.”

Bianca Crenganis

”Un loc cu o ambianta pozitiva deosebita de relaxare si refacere, ideal pentru retreat din stresul cotidian urban, cu servicii de spa de calitate, terapii naturiste si mancare vegana, fara gluten si zahar delicioasa.”

Emilia Bogosel

”Tratamente excelente si produse de cea mai buna calitate. Am fost tratata cu mult profesionalism de echipa si m-am bucurat de soare la piscina exterioara. Este un loc minunat de relaxare pentru weekend!”

Raluca Mihaela Dinu

“Sunt adepta locurilor încarcate cu o mare energie pozitiv?. Imi place natura si sunt pasionata de yoga, diferite terapii si meditatii de vindecare si eliminare a tensiuni de zi cu zi. Va felicit pentru toata grija si deschiderea pe care o aveti pentru astfel de practici! Sper cat de curând sa va calc pragul acestui loc minunat!”

Andreea Pintelie

”Atmosfera plina cu energie buna, spatiul elegant, mancarea naturala, fara gluten, zahar si serviciile de calitate te fac sa renasti si sa te simti un nou tu, cel pe care ti-l doresti! Recomand cu drag acest loc minunat, la doar 30 de minute de Bucuresti! Il recomand pe dr. Stefan Stangaciu pentru ca chiar ne poate ajuta sa ne vindecam orice problema de sanatate prin intelegerea corpului nostru!”

Cristina Cojocar

“Un loc plin de Magie unde inima mea a învatat sa se deschida. Multumesc oamenilor minunati de la aici care daruiesc neconditionat.”

Cristina Moraru

”Amazing place of beauty... With lovely staff members, a fantastic view, spectacular complex with loads of facilities and to also praise the Doctors for their great spirit and passion for health and vitality.”

Ian Perkins

“Un loc plin de caldura, armonie si iubire, cu oameni frumosi si buni. Locul unde m-am simtit ca acasa si de unde cu greu plec spre casa.”

Stefania Exerescu

“Oaza de liniste si pace… locul unde uiti de toate. Cu drag revenim ori de cate ori avem ocazia!”

Simona Pop

Call Now ButtonREZERVARI: 0759 101 777