fbpx

office@younessclinic.ro

0759 101 777 / 0345 522 010

 

Glanda Pineala

Glanda sistemului nostru edocrin, activata doar la nastere si la moarte

Ce este Glanda Pineala?

Pozitionare. Functii. Importanta.

Asociata deseori cu al treilea ochi prin prisma structurii anatomice si pozitionare, aproape de centrul creierului, între cele doua emisfere, glanda pineala este responsabila pentru secretia de hormoni, cu precadere a melatoninei. Una din functiile secretiei de melatonina este aceea de reglare a ritmului circadian – ciclu biologic care ajuta la determinarea ritmului de somn si de veghe, ambele influentate de prezenta luminii.

Glanda pineala este prezenta nu doar la oameni, ci si la majoritatea vertebratelor. Un aspect foarte interesant este dat de structura sa celulara interna, formata din celule in forma de con si bastonas, adica celulele fotoreceptoare intalnite si in structura retinei, cu legaturi in cortexul vizual. Acest lucru poate fi o dovada a faptului ca glanda pineala este un precursor al ochilor, inca un argument al asocierii sale cu „al treilea ochi”.

Ce alte functii are glanda pineala?
regleaza metabolismul osos
regleaza functiile endocrine
influenteaza functionarea sistemului imunitar
are activitate antioxidanta
odata activa, ofera perceptia clara si precisa a scopului vietii
contribuie la vindecarea emotionala si, implicit, cea fizica
sustine depasirea celor mai profunde frici
expandeaza constiinta

Metode de decalcifiere a glandei pineale practicate si cercetate stiintific la YOUness Clinic & Retreats:

eliminarea-fluorului-din-dieta
Eliminarea Fluorului din Dieta

Vrem sa beneficiati de toata puterea elementelor care au dovedit in timp multiple efecte pozitive si lipsa efectelor secundare nedorite.

Studiul  Universitatii Harvard

24_caseta
Terapia Camerei Intunecate

De-a lungul istoriei, terapia camerei intunecate a fost una dintre practicile spirituale rezervate, in general initiatilor, celor care au parcurs o anume cale si urmeaza sa treaca la o alta treapta de evolutie.
Isus Hristos a stat in intunericul pesterilor de la Marea Moarta, Regina Hestia a calatorit in intuneric si a adus focul din adancurile pamantului si Zamolxis a stat timp de trei ani in pestera, inainte de a-si implini marea misiune. Solomonarii, magi ai Vechii Traditii, primeau marea initiere doar dupa ce traiau o vreme in intunericul unei pesteri.
Astazi, camera intunecata este folosita atat in practica psihologica, ca un instrument foarte eficient in dezvoltarea personala, dar si medical, in practica terapeutica.

25_caseta-500x250
Terapia cu Plante Medicinale Sacre

Vrem sa beneficiati de toata puterea elementelor care au dovedit in timp multiple efecte pozitive si lipsa efectelor secundare nedorite.

    Contact rapid

    0759 101 777

    office@younessclinic.ro

    Strada Constantin Brancoveanu 80, sat Stanesti, Judet Dambovita

    Call Now ButtonREZERVARI: 0759 101 777