Terapia camerei intunecate

De-a lungul istoriei, camera intunecata (dark room), a fost una dintre practicile spirituale rezervate, in general initiatilor, celor care au parcurs o anume cale si urmeaza sa treaca la o alta treapta de evolutie.

Isus Hristos a stat in intunericul pesterilor de la Marea Moarta, Regina Hestia a calatorit in intuneric si a adus focul din adancurile pamantului si ca, Zamolxis a stat timp de trei ani in pestera, inainte de a-si implini marea misiune. Solomonarii, magi ai Vechii Traditii, primeau marea initiere doar dupa ce traiau o vreme in intunericul unei pesteri.

Astazi, camera intunecata este folosita atat in practica psihologica, ca un instrument foarte eficient in dezvoltarea personala, dar si medical, in practica terapeutica.

Va invitam sa traiti o terapie unica, vindecatoare, evolutiva si revelatoare, petrecand de la 3 zile pana la 14 zile intr-un intuneric total opac.
In camerele clinicii noastre, atent echipate pentru aceasta terapie, impreuna cu medici si psihoterapeuti bine pregatiti pentru aceasta terapie avansata.

La inceput, se produce adaptarea. Iesim din agitatia cotidiana, ne recuperam somnul, ne echilibram si ne relaxam.Apoi intram in procese ample de constientizare a propriilor emotii de constientizare si activare a centrilor energetici si implicit a campurilor energetice. In final, ne dezvoltam capacitatea de a percepe mediul inconjurator ca realitate multidimensionla.

Vom asculta linistea, vom experimenta perceptia tactila a diferitelor texturi, vom descoperi lumina din interiorul nostru, care ne va deveni calauza si radiind de jur imprejur, va lua locul intunericului.
Treptat, frica se va transforma in curaj, slabiciunea va deveni tarie, iar neincrederea va fi inlocuita de incredere.

Atat metamorfoza cat si VINDECAREA vor fi ample si profunde.

Contact YOUness Clinic

    Contact rapid

    0759 101 777

    office@younessclinic.ro

    Strada Constantin Brancoveanu 80, sat Stanesti, Judet Dambovita

    REZERVARI: 0759 101 777