Testimonials

Florentina Stanciu

”Cand am ajuns prima oara in locatie am simtit o energie aparte, totul este curat si frumos aranjat, in armonie. Cei de la Youness ne-au intampinat cu fresh-uri de fructe si multa caldura. Recomand oricui isi doreste sa petreaca un timp de calitate impreuna cu cei dragi, sa iasa din rutina, sa se relaxeze, sa intre in contact cu natura, si toate astea fara a merge prea departe de Bucuresti.”

Laura Constantin

“Pot spune ca este locul perfect pentru relaxare, unde esti tratat cu profesionalism si unde iti poti incarca bateriile dupa o perioada plina de stres. Curatenie, amabilitate, altfel spus toate serviciile sunt la superlativ.”

Bianca Crenganis

“Excelent loc de relaxare . Totul este foarte curat, ordonat, aerisit si bine gândit. Ce ma impresioneaza de fiecare data, este amabilitatea si atentia oferita de personalul clinicii. Merita sa petreci macar o zi, in acest loc, pozitionat in mijlocul naturii, departe de haosul Bucurestiului.”

Emilia Bogosel

”Un loc cu o ambianta pozitiva deosebita de relaxare si refacere, ideal pentru retreat din stresul cotidian urban, cu servicii de spa de calitate, terapii naturiste si mancare vegana, fara gluten si zahar delicioasa.”

Raluca Mihaela Dinu

”Tratamente excelente si produse de cea mai buna calitate. Am fost tratata cu mult profesionalism de echipa si m-am bucurat de soare la piscina exterioara. Este un loc minunat de relaxare pentru weekend!”

Andreea Pintelie

“Sunt adepta locurilor încarcate cu o mare energie pozitiv?. Imi place natura si sunt pasionata de yoga, diferite terapii si meditatii de vindecare si eliminare a tensiuni de zi cu zi. Va felicit pentru toata grija si deschiderea pe care o aveti pentru astfel de practici! Sper cat de curând sa va calc pragul acestui loc minunat!”

Cristina Cojocar

”Atmosfera plina cu energie buna, spatiul elegant, mancarea naturala, fara gluten, zahar si serviciile de calitate te fac sa renasti si sa te simti un nou tu, cel pe care ti-l doresti! Recomand cu drag acest loc minunat, la doar 30 de minute de Bucuresti! Il recomand pe dr. Stefan Stangaciu pentru ca chiar ne poate ajuta sa ne vindecam orice problema de sanatate prin intelegerea corpului nostru!”

Cristina Moraru

“Un loc plin de Magie unde inima mea a învatat sa se deschida. Multumesc oamenilor minunati de la aici care daruiesc neconditionat.”

Ian Perkins

”Amazing place of beauty... With lovely staff members, a fantastic view, spectacular complex with loads of facilities and to also praise the Doctors for their great spirit and passion for health and vitality.”

Stefania Exerescu

“Un loc plin de caldura, armonie si iubire, cu oameni frumosi si buni. Locul unde m-am simtit ca acasa si de unde cu greu plec spre casa.”

Simona Pop

“Oaza de liniste si pace… locul unde uiti de toate. Cu drag revenim ori de cate ori avem ocazia!”

Call Now ButtonREZERVARI: 0759 101 777