Dr. Vanessa Youness

fondator

Dr. Vanessa Youness (fondator)

Dr. Youness este specializata in chirurgia post traumatica, insa a ales sa isi investeasca energia intr-un concept de medicina alternativa.

Pe parcursul constructiei proiectului si-a pus amprenta personala in toate etapele dezvoltarii lui, clinica YOUness nefiind doar o destinatie, ci un proiect de suflet, nascut din pasiune si atentie la cele mai mici detalii, totul pentru a oferi o experienta vindecatoare completa.

Un izvor nesecat de energie pozitiva, Dr. Vanessa Youness nu ezita sa o imparta celor din jur, fie si doar prin zambetul ei nelipsit. Cand este intrebata care este motivul pentru care a ales acest drum si ce o motiveaza, raspunsul este mereu acelasi “Din iubire pentru oameni!”.

Dr. Youness crede cu tarie ca orice corp uman este complet echipat si pregatit pentru autovindecare si preventie pe cai naturale. Aceasta clinica este o realizare a viziunii ei si a credintei ca vindecarea incepe din interior spre exterior, oferind astfel o vindecare completa: fizica, emotionala si spirituala.
CLICK pentru Blog Vanessa Youness

REZERVARI: 0759 101 777